لباس مردانه : لباس های مردانه اسپورت و مناسب انواع ورزش های باشگاهی و ورزشی ، مناسب برای کسانی که خواستار مد و آراستگی متفاوتی هستند.
هیچ محصولی یافت نشد.
بی سی ای ای (BCAA)
مکمل بی سی ای ای (BCAA) به این خاطر که میتوانند در عضله اسکلتی اکسید شوند، بینظیر هستند، در حالی که دیگر اسید آمینههای ضروری عمدتاً کاتوبولیکی بوده یا در کبد تجزیه میشوند.
اسید آمینههای شاخه دار یا BCAA شامل لوسین، ایزولوسین و والین هستند که هر سه جزء اسید آمینههای ضروری هستند، آنها نمیتوانند در بدن ساخته شوند و باید از طریق رژیم غذایی غنی از پروتئین مصرف شوند.
BCAA، جزء 35 درصد از اسید آمینههای ضروری یافت شده در پروتئینهای عضله به حساب میآیند.
لوسین: 3 گرم لوسین در هر وعده، مقدار کامل از اسید آمینههای ضروری برای کمک به رشد عضلانی است.
لوسین نه تنها ظرفیت تحریک سنتز پروتئین عضلات را داراست، بلکه برای کاهش آسیبهای عضلانی پس از تمرینات شدید که توسط افزایش سنتز پروتئین عضلات انجام میشود، نیز پیشنهاد شده است.
ایزولوسین: 1 گرم ایزولوسین در هر وعده مناسب بوده و این آمینواسید گلوکوژنیک باعث سوختن گلوکز و تولید انرژی میشود.
والین: 2 گرم والین در هر وعده کافی بوده و مانند لوسین و ایزولوسین باعث افزایش سنتز پروتئین و رشد یافت ماهیچهای میشود در حالی که از سوختن گلوکز نیز انرژی تولید میکند.
همچنین به عنوان یک تسهیل کننده رشد طبیعی و عامل جبرانی برای بافتهای مختلف بدن عمل میکند.
مزایای بی سی ای ای (BCAA)
فراوانترین آمینو اسید موجود در عضلات – مهمترین آمینو اسید مورد نیاز جهت عضله سازی – بالا بردن سرعت ریکاوری عضلات – بالا بردن سطح توان تمرین – بالا بردن سنتز پروتئین در عضلات
نحوه مصرف مکمل در بدنسازی
از آنجایی که BCAA در حین تمرین نقش منابع انرژی و بعد از تمرین عمل اصلی عضله سازی میباشد،در اکثر مورد مصرف آن در نزدیکی تمرین پیشنهاد میشود.
لذا برای افرادی که تمرینات بسیار شدید و طولانی انجام میدهند مصرف ۵ گرم قبل تمرین یا در طول تمرین یا به اصطلاح intra-workout پیشنهاد میشود.از طرف دیگر افرادی که به دنبال عضله سازی بیشتر میباشند میباعث ۵ گرم بعد از تمرین و ۵ گرم آنرا قبل از خواب مصرف نمایند تا سرعت ریکاوری و میزان سنتز پروتئین در بدن آنها افزایش یابد
( تمامی مکمل های موجود در گوریلازون از داروخانه های مجاز کشور تهیه شده و دارای لیبل اصلالت و بهداشت می باشند. )